.

За Карло:

Карло Гуадалупо е роден в семейство на хлебар в Палермо, Сицилия. След като завършва училище, започва работа в „American Bristol Cafe Restaurant“, където натрупва опит в сферата на ресторантьорството. Две години по-късно започва работа като „chef de rang” в „Charleston Restaurant“ – Мондело, Палермо.

Желанието му да научи повече в областта на гастрономията го води в Германия. От 1984 до 2010 година работи в различни ресторанти и хотел-ресторанти в Мюнхен, Бавария като оберкелнер и майстор-готвач. В момента Карло има завиден 35 – годишен професионален опит в бранша и радва варненци с вкусните си ястия.

Информация за Buongiorno Pasta & Pizza:

– Местонахождение – гр. Варна, площад „Славейков“ (непосредствена близост до ж.п. гара Варна и пристанище Варна) – Брой места – Зала за 15 души и още 10 места на терасата – Тип кухня – Италианска . – Екстри – Климатик, Wi-Fi, закрита тераса за пушачи – Работно време (ресторант) – понеделник до събота (9:00 – 22:00), неделя – почивен ден – Работно време (кухня) – понеделник – събота (11:00 – 21:30) ; неделя – почивен ден